Kedvezményezett neve: KICSI A BORS SPORTEGYESÜLET
Projekt címe: „Mozgással az egészségesebb életért a Dél-dunántúli régióban”
A támogatás összege: 197.112.166 Ft
A támogatás mértéke: 100 %-os

A Projekt tartalmának bemutatása: Projektünk átfogó célja, hogy olyan egészségfejlesztő testmozgás és szabadidősport programok valósuljanak meg

a Dél-Dunántúli Régióban (Baranya, Somogy és Tolna megye), melyek hozzájárulnak a lakosság életminőségének javulásához, az egészségük fejlődéséhez, a területen lévő kínálatok bővüléséhez, a szakmai együttműködések fokozásához és az alulról szerveződő sport és rekreációs kezdeményezések létrejöttéhez.

A projekt keretében a lakosság egészségfejlesztése, a szabadidősport tevékenység elterjesztése és a sportszolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítását valósítjuk meg. A komplex lakossági testmozgásprogramok és szabadidősport események megvalósítása kapcsán cél, hogy a rendezvények ösztönözzék és segítsék a lakosság fizikai aktivitását, a minőségi sportszolgáltatásokhoz való gyors és egyenlő esélyű hozzáférését, valamint a szakemberek, sportszolgáltatók közötti tudatos tapasztalatcserét, a szemléletformálást. A projekt hozzájárul az egészséges életmód elterjesztéséhez, ösztönözi a lakosságot a szabadidősportok, a mozgás életvitelszerű gyakorlására. Cél hogy fejlődjön a lakosság egészségtudata és javuljon az egészsége, a lakosság számára hozzáférhetőek legyenek a szabadidősport szolgáltatások.

A Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.04.30.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.8.6-17-2017-00051