Az oktatás helyszíne: Kaposvár, Gróf Apponyi Albert utca 10.
Az edzések időpontja: felfüggesztve

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, mozogni vágyót, a KICSI A BORS SPORTEGYESÜLET „Mozgással az egészségesebb életért a Dél-dunántúli régióban” című, EFOP-1.8.6-17-2017-00051 azonosítószámú pályázat keretében megvalósuló ingyenes önvédelmi edzéseire. 

Hogyan tudsz jelentkezni az önvédelmi oktatásra?

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a honlapon válaszd ki az időpontot hogy mikor szeretnél edzésre jönni. Erre azért van szükség, mert annak ellenére hogy ingyenes oktatást tartunk, szeretnénk minőségi tudást átadni Neked, viszont e-miatt limitálnunk kell az egy edzésen résztvevők számát. Az edzések időpontjai jó előre fel vannak töltve, így akár több időpontra is tudsz jelentkezni. Arra kérünk, ha valami miatt mégsem tudsz részt venni az edzésen, azt jelezd nekünk időben telefonon vagy e-mailen. 

A jelentkezéshez kattints IDE!

Mit kell hoznod edzésre?

Amire szükséges lesz, egy kényelmes nadrág, póló, váltócipő és innivaló. A többi felszerelést mi biztosítjuk. 

Miért érdemes önvédelmi oktatásra járnod?

Gyere el, mert lehetőséged van ingyen önvédelmet tanulni, megtanulod megvédeni magad. A mozgás által erősebb lesz az immunrendszered, javul az egészségi állapotod. Jobban tudsz koncentrálni a feladataidra, energikusabb leszel és kiegyensúlyozottabbá válhatsz, egy egészségesebb életet élhetsz. 

Mi van akkor, ha nem vagy jó kondícióban, nincs sportos testalkatod?

Az edzéseken olyan technikákat sajátíthatsz el, amihez nincs szükséges hajlékonyságra, különösen nagyobb fizikai erőre. Ha rendszeresen lejársz oktatásra, a fizikai állapotod is javulni fog. 

Térkép